NL - FR
OER
Home  >  De OER waarden
 
 

OER = OORSPRONG

Lange tijd maakte ons bedrijf deel uit van de Gardisette-groep uit Duitsland. 
Vanaf 1952 werden succesvolle collecties glasgordijnen op de markt gebracht. Wij zijn al sinds jaren volledig zelfstandig en internationaal actief vanuit onze vestiging in Nederland. Onze oorsprong blijft zichtbaar in onze collecties, waar voor onze stoffen nog steeds dezelfde hoge kwaliteiteitsnormen gelden.

In 1974 ontstond gordijnatelier Elti. Zij brachten ambachtelijke confectie als 'Exclusive' op de markt. Uitgevoerd door vakmensen die weten wat confectie is en met gevoel voor stoffen. Nu is Elti actief voor zowel de Nederlandse als Belgische markt vanuit 2 vestigingen.

Ieder vanuit z'n eigen oorsprong, stof èn confectie, nu bij elkaar gekomen in OER gordijnen. Een nieuw gordijnmerk van Gardisette Textiles B.V. en Elti - Ateliers voor Interieurconfectie.

 

De meeste produkten worden door onze eigen vakbekwame en ervaren medewerkers samengesteld, geassembleerd en gecontroleerd vóór dat zij worden bezorgd bij onze klanten. Onze enthousiaste verkoopmedewerkers staan dagelijks voor hen klaar.

OER heeft de ambitie om toonaangevend te zijn in kwalitatief goede raambekleding, die makkelijk is te bedienen en zich onderscheidt in design en uitstraling.

Flexibel en maatwerk, dat is waar OER voor staat.


> Historie

Laatste nieuws:

> Terug van weggeweest: Velours!
> Interieur Collectie Dagen 2017
> 12V actie
> Intirio 2015
> Nieuwe collectie drukstoffen
> Nieuw: Serie eigentijdse acrylroedes met chroom accent
> OER verdovend: Akoestische stoffen

Tips en adviezen:

> Elektrische bediening
> Reinigingsadvies
> Laat uw gordijn vOERen
> Gebruiksgemak

Vind een verkooppunt: